Team huisartsenpraktijk de Greiden – Huisartsenpraktijk de Greiden – Heerenveen

Welkom op de website van huisartsenpraktijk de Greiden

Huisartspraktijk de Greiden bestaat uit drie huisartsen;

A.F. Zandstra. N. Nieboer en H.A.R. Marinus.

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 10.30 en 11.00 uur is er werkoverleg en tussen 12.30 en 13.30 uur is er een middagpauze. De praktijk is dan uitsluitend te bereiken voor spoedgevallen.

Praktijk nieuws:

Per 1 december 2022 is Danny Bernts voor 1 jaar aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag als huisarts in opleiding

Mirjam Hamstra is in opleiding tot SOH (spreekuur ondersteuner huisarts). Het kan dus zijn dat zij u, in plaats van de huisarts, op het spreekuur ziet.

De uitnodiging voor de griepspuit wordt binnenkort verstuurd. De griepspuit zal op zaterdag 11-11-2023 van 08:30 uur tot 11:30 uur gegeven worden. LET OP, alleen voor patiënten die een uitnodiging hiervoor gehad hebben. Bent u geboren tussen 01-01-1957 en 01-12-1960 dan ontvangt u ook een uitnodiging voor de Pneumokokken vaccinatie. Deze worden op dezelfde dag gegeven. 

Per 1 juni 2022 zijn alle huisartspraktijken binnen Heerenveen gesloten voor nieuwe patiënten. Bent u nieuw komen wonen in Heerenveen en wilt u zich inschrijven bij een huisartsenpraktijk. Bel met de wachtlijstbemiddeling van uw zorgverzekering. Telefoonnummers: De Friesland 058-2913300, Zilverenkruis 071-3640280. 

Team huisartsenpraktijk de Greiden

Huisartsen:

mw A.F. Zandstra,

dhr N. Nieboer

dhr R. Marinus

mw. L.E. Noordenbos

De huisartspraktijk is tevens een opleidingspraktijk voor nieuwe huisartsen. Momenteel is Danny Bernts bij ons in opleiding.

Praktijkassistentes:

De assistente is belast met het organiseren van het spreekuur en met het verzorgen van de medische administratie. Ook kunt u bij haar terecht met praktische vragen. De assistente geeft adviezen over veel voorkomende klachten. Deze adviezen worden altijd met de huisarts besproken.

Daarnaast verricht de assistente een aantal gedelegeerde medische handelingen zoals het meten van de bloeddruk, het aanstippen van wratten, het verwijderen van hechtingen, het maken van uitstrijkjes, het uitspuiten van oren, het afnemen van een gehoortest.

Onze praktijkassistentes zijn:

Mirjam Hamstra-Huntelerslag (SOH in opleiding)
Brechtsje Koopmans-Bakker
Jetske de Wolff
Renate Verboom

Praktijkondersteuning:

Er zijn twee praktijkondersteuners werkzaam in onze praktijk. Ze houden spreekuur voor mensen met suikerziekte, astma/copd, en mensen die willen stoppen met roken. Tevens zit ouderenzorg in hun takenpakket.

Onze praktijkondersteuners zijn:

Karen Emmen
Alie Hoeksma

 

Praktijkondersteuner geestelijke gezondheid:

Bij de praktijkondersteuner geestelijk gezondheid kunt u terecht als u milde problematiek heeft met uw geestelijke gezondheid. Onze praktijkondersteuner is dhr Luuk Goede en is aanwezig op maandag en dinsdag