Algemeen – Huisartsenpraktijk de Greiden – Heerenveen

Welkom op de website van huisartsenpraktijk de Greiden

Huisartspraktijk de Greiden bestaat uit drie huisartsen;

A.F. Zandstra. N. Nieboer en H.A.R. Marinus.

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Tussen 10.30 en 11.00 uur is er werkoverleg en tussen 12.30 en 13.30 uur is er een middagpauze. De praktijk is dan uitsluitend te bereiken voor spoedgevallen.

In verband met gezondheidsredenen is dokter Marinus de komende weken afwezig. De spreekuren worden overgenomen door dokter Zandstra en dokter Nieboer. Er zullen op bepaalde dagen ook waarnemers worden ingezet om ons team te ondersteunen.

Per 1 juni 2022 zijn alle huisartspraktijken binnen Heerenveen gesloten voor nieuwe patiënten. Bent u nieuw komen wonen in Heerenveen en wilt u zich inschrijven bij een huisartsenpraktijk. Bel met de wachtlijstbemiddeling van uw zorgverzekering. Telefoonnummers: De Friesland 058-2913300, Zilverenkruis 071-3640280. 

Algemeen

Huisartspraktijk de Greiden bestaat uit drie huisartsen:  A.F. Zandstra, N. Nieboer en H.A.R. Marinus

Mw drs A.F. Zandstra is huisarts sinds 2005 en heeft naast  de algemene huisartszorg als aandachtsgebieden: interne geneeskunde, cardiologie, gynaecologie en het plaatsen van spiralen.

Mw Zandstra is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Dhr drs N.Nieboer is huisarts sinds 2000 en heeft naast de algemene huisartszorg als aandachtsgebieden: de orthopedie, urologie en de kleine chirurgische ingrepen.

De heer Nieboer is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

De heer drs R. Marinus is sinds 2017 huisarts en heeft naast de algemene huisartszorg als aandachtsgebieden: orthopedie, spoedzorg en chirurgische ingrepen. De heer Marinus is tevens in opleiding tot kader huisarts spoedzorg.

De heer Marinus is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag